Kajakkpolo fenget på årets «Båter i sjøen»

OKK`s Oppmann Kajakkpolo som konferansier
OKK`s Oppmann Kajakkpolo som konferansier

Oslo Kajakkpolo sitt kajakkpoloshow skapte blest under arrangementet «Båter i sjøen» som gikk av stabelen på Aker Brygge forrige helg 03.09. – 04.09.2016.

Mange tilskuere under Kajakkpoloframvisningen!
Mange tilskuere under Kajakkpoloframvisningen ved Aker Brygge!

Oslos publikum kunne nyte en lite smak av sportsgrenen Kajakkpolo ved Tjuvholmen bro hvor OKK`s senior og junior spillere villig viste fram kajakkteknikk, ballkunst og lagspill. Seniorteamet demonstrerte i tillegg kajakkhopping fra 2 meters høyde og rulling med åre, hender og ball.

Oslofolket var nysgjerrig på kajakkshowet og noen endte til og med opp med å spille ball sammen med kajakkteamet!

«Oppvisningen var en del av Oslo Kajakklubbs mange initiativ for å vise fram denne spektakulære idretten», forteller Attilio Dell’Arte, Oppmann for Kajakkpolo. «Denne gjengen har jobbet hardt hele denne sesongen og fortjente å vise fram hvor gode de faktisk har blitt! I tillegg ser vi at Kajakkpolo stadig blir mer populær i Oslo. Det at også juniorspillerne fikk delta på arrangementet er også et signal om at alle – uansett alder kan drive med Kajakkpolo.»

Polosesongen går nå mot slutten. «Vi skal snart avslutte sesongens uteaktiviteter», forteller Attilio. «Vi håper imidlertid at vi får adgang til et basseng for å kunne fortsette treningen gjennom høst- og vintersesongen. Kajakkpolo er en sesongbetont gren da man er avhengig av sommerlige temperaturer i vann og luft.»

Men før årets sesongavslutning gjenstår en siste konkurranse for OKKs Kajakkpololag – en internasjonal turnering i Stockholm! «Det blir vår første turnering utenfor Norge, og vi ønsker å synliggjøre for våre svenske og danske kollegaer at Kajakkpolo er en rask voksende og stadig mer populær gren i Norge», avslutter en fornøyd OKK-Oppmann!


Publisert

i

,

av

Stikkord: