OKK – en av arrangørklubbene for Maraton VM 2020

Sandvika - Kalvøya
Sandvika – Kalvøya

Norges Padle Forbund (NPF) ble i 2016 tildelt arrangørstatus for VM i maraton padling i 2020. Som en oppladning og test før selve arrangementet vil det i 2019 bli arrangert et World Cup stevne. Arrangementet vil samle et stort antall aktive fra store deler av verden.

Både Bærum Kajakk Klubb (BKK) og Strand Kajakk Klubb (SKK) var med i den opprinnelige søkeprosessen. NPF hadde et ønske om at også de øvrige kajakkmiljøene skulle være medarrangører, både Oslo Kajakklubb (OKK) og Asker Skiklubb Kajakk ble forespurt og har gått inn som medarrangører. Arrangementet vil således organiseres i et samarbeid mellom NPF og kajakk klubbene i Oslo, Bærum og Asker. Klubbene og NPF er nå i samtaler om å etablere et arrangørselskap. Selv om selskapet ikke er etablert enda, ønsker alle klubbene å samarbeide om dette og sørge for at NPF kan få gjennomført arrangementet på en god måte.

OKK ser på dette som en glimrende mulighet til, ikke bare å være medarrangør men også til å profilere klubben og sporten fremover mot selve arrangementet i 2020 Vi håper selvsagt at våre aktive vil finne ekstra motivasjon fremover mot mesterskapet og sørge for gode resultater. Fremfor alt tror vi dette kan bidra til å skape mer publisitet rundt kajakksporten.

Mesterskapet planlegges arrangert fra BKK’s base/klubblokaler på Kalvøya i Bærum. Arrangementet vil krev stor innsats og engasjement fra alle arrangørklubbene og vi håper at mange av våre medlemmer vil se mulighetene til å delta i arrangements organisasjonen og bidra til et vellykket arrangement hvor vi kan vise frem sporten fra sin beste side.

Amund Vold (OKK) og Magnus Ivarsen (Fana) padler inn til bronse i junior maraton EM i 2015
Amund Vold (OKK) og Magnus Ivarsen (Fana) padler inn til bronse i junior maraton EM i 2015

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: