Påminnelse: Sesongavslutning for havpadlere og surfskiere

Helgen 21. – 23. oktober går sesongens siste fellestur til hyggelige Kustnära i Sverige.


IMG_1536NB! Artikkelen er nå oppdatert med påmeldinglink.

Turen passer for deg som har tatt grunnkurs og helst deltatt på noen fellespadlinger.

På programmet står korte og lange turer, surfski, bølgelek og sprell, både lørdag og søndag. Fredag kveld blir det et kajakkfaglig innslag klokken 20 (om HMS eller navigering). Etterpå blir det turledersamling cirka klokken 21. Klubbens aktivitetsledere leder turene.

Prisen for overnatting er kr 1400,-. Dette dekker to overnattinger på Kustnära vandrarhem med frokoster, matpakker med full termos begge dager, festmiddag med fiskegryte lørdag, samt kaffe og kake lørdag kveld. Gi beskjed om allergier i forkant. Vask av rommene inngår også i prisen.

Dette må du ha med
Kajakk og tørrdrakt kan lånes av klubben. Husk hjelm om du vil være med på bølgelek. Ta med kart for området Grebbestad – Hunnebostrand. Alle har med eget sengetøy eller lakenpose og håndkle. Ta med egen drikke (med eller uten alkohol) og eventuelt noe å spise fredag kveld.

Transport
Kustnära ligger ved Heestrand, Hamburgsund i Sverige, ca 2 timers kjøring fra Oslo. Se kartanvisning.
Alle kjører og frakter kajakker på egenhånd, men gjør gjerne avtale med en padlevenn i klubben. Bruk gjerne Havpadlernes Facebookside for å avtale samkjøring. Båt kan du selv hente fra onsdag kveld. Det er turledere tilstede torsdag 20/10 kl 17-18. Alle som låner kajakk til turen må føre det opp i boken i klubbhuset.

Påmelding
Siste frist for å melde seg på er mandag 3. oktober. Vi ønsker alle, og særlig nye havpadlere velkommen.
Betaling ved påmelding. Følg linken under for påmelding og betaling:
http://www.okk.org/arrangement/sesongavslutning-for-havpadlere-og-surfskiere/

Underholdning står vi for selv. Vil du bidra med noe? God dansemusikk, en artig selskapslek, quiz eller kanskje bildefremvisning? Meld i fra til oss. Hvis du lurer på noe så skriv en melding til Birte eller Ragnhild. Håper du kommer!

Hilsen Ragnhild og Birte
ragnhildbe@yahoo.no
birte.abild@hotmail.com


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

2 kommentarer til “Påminnelse: Sesongavslutning for havpadlere og surfskiere”

  1. SeaErlend avatar
    SeaErlend

    OBS – OBS!
    Tidlig påmeldingsfrist pga betalingsfrist hos vandrerhjemmet.
    De har endret rutinene fta tidligere praksis.