Tysk seier i Quadrathlon Oslo

Lisa og Stefan Teichert til topps i World Cup Quadradthlon Oslo.
Lisa og Stefan Teichert til topps i World Cup Quadradthlon Oslo.

(Alle foto: Christin Aronsen)

NY BILDELENKE HER: https://flic.kr/s/aHskHmp6EY

Lørdag 17. september arrangerte Oslo Kajakklubb World Cup i Quadrathlon på Bogstadvannet. For en dag, og for en flott konkurranse! Etter å ha svømt 1500 m, syklet 48 km, padlet 8 km og løpt 10 km kom tyske Stefan Teichert først i mål. Han brukte 2 timer 57 min 50 sek, og slo ungarske Ferenc Csima (Ungarn) etter sterk løping. Kristian Sæterhaug (Norge) kom på en flott 3. plass.

1. Teicchert - 2. Csima - 3. Sæterhaug - 4. Breitschädel - 5. Rousavy
1. Teicchert – 2. Csima – 3. Sæterhaug – 4. Breitschädel – 5. Rousavy

Se resultatene herquadrathlon-oslo-2016-results-official

Teichert og Csima skiftet om ledelsen gjennom løpet. De svømte likt, så dro Teichert i fra på syklingen, Csima tok igjen det tapte på padlingen, og hadde en solid ledelse før løpingen, men Teichert løp fort og kom først i mål. Det var også flott å se norsk Kristian Sæterhaug som jobbet seg oppover gjennom konkurransen, og endte på en sterk 3. plass

Gull: Lisa Teichert (Tyskland), Sølv: Kristin Landmark (Nor), Bronse: Veronika Danisova (Slovakia)
Gull: Lisa Teichert (Tyskland), Sølv: Kristin Landmark (Nor), Bronse: Veronika Danisova (Slovakia)

I kvinneklassen ble det suveren seier til Lisa Teichert foran OKKs spreke Kristin Landmark og Veronika Danisova fra Slovakia.

_mg_7781_mg_8960

_mg_8870_mg_0317

Arrangementet gikk knirkefritt. Tillatelser fra Oslo Kommune må på plass, løyper må klargjøres, utstyr må skaffes, frivillige må stille opp. Dette er en nyvinning for Oslo Kajakklubb, og det har et stort potensiale. Bogstadvannet er et fantastisk sted å arrangere.

Det var mange sterke prestasjoner – Sverre Petlund tok en sterk 6. plass og ble så vidt slått av et stafettlag fra sine treningskamerater i Overtoppen. Dette arrangementet har helt klart et potensiale for stafett. Det er noe vi kommer til å promotere til neste års arrangement.

p1160817_mg_0438_mg_9997_mg_8246

Takk til alle frivillige som bidro til arrangement under stevneansvarlige Katarina Liptakova sin kyndige hånd. Takk også til våre sponsorer

logo-kopimilsukern-logo1

 

Terskeltrening.no http://www.terskeltrening.no/

Milslukern Sport https://www.milslukern.no/

 

Dette er utvilsomt et arrangement vi kommer til å utvikle videre. Kajakk hører utvilsomt hjemme som en del av det voksende multisportmiljøet. Mer om Quadrathlon Oslo kan du lese her: http://quadrathlon.no/

En egenbildelink fra arrangementet vil bli lagt ut om kort tid.

_mg_0536_mg_8479_mg_9558_mg_9475

_mg_8909_mg_8347

_mg_9632_mg_0502_mg_8898_mg_9156

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: