OKKs poloteam i Sverige – nok ett skritt i riktig retning!

okk-teamOKK´s Kajakkpoloteam deltok nylig i November Cup i Stockholm. Etter 2. plass i NM i juni i Oslo, vekket vi til live interessen hos det svenske polomiljøet.

.okk_oppvarmingVi fikk rett og slett en innbydelse fra Järfälla- klubben, forteller OKK´s lagtrener Attilio Dell’Arte. Disse anledningene må vi ikke gå glipp av. Det er få muligheter i Norge så denne sjansen måtte vi bare gripe.

Turneringen var hard. I Sverige er kajakkpolonivået på et helt annet nivå. Svenske landslag deltar også i Verdens- og Europamesterskap. OKK ble av den grunn plassert i turneringen for såkalte mellom-nivålag som i tillegg til OKK- laget inkluderte 4 svenske lag.

feiring-etter-turneringOKK´s lag startet turneringen litt smånervøse. Imidlertid – under regien av den erfarne italienske polostjernen Franco Feci, klarte vi å vinne den første kampen 4-1 mot Linköping2. Den andre og tredje kampen vant OKK også med to spennende resultater: 4-3 mot Isbrytarna2 og 5-1 mot Gävle. Kampen mot Isbrytarna2 var utrolig jevnt, men OKK klarte å skåre siste mål når det kun var få sekunder igjen av kampen. Oslos lag klarte et raskt motangrep med kaptein Luca Di Vito som serverte ballen til Per Liebeck, og «danske-maskinen» satte ballen i mål til seier. Siste kamp mot det lokale laget Järfälla var enda tøffere. Erfaring og bedre samspill i de svenske lagene gjorde at de tok seieren 4-2.

OKK endte derfor sin turnering på 2. plass, og spillerne var veldig fornøyde med det!

Vi har mye å hente fra disse turneringene for å oppnå et høyere konkurranse-nivå, sier Attilio. Vi trener ute bare fire måneder i året, mens svenskene og noen andre norske lag har adgang til basseng hele året. For Kajakkpolo i Norge er innendørstrening avgjørende da utesesongen er ganske kort. Derfor har vi planlagt å øke innsatsen ed utvidet bassengtrening til neste år, fortsetter Oppmannen. Kajakkpolo har kommet på et relativt stabilt miljø i OKK, og neste år kommer vi til å trene mer i basseng om vinteren. Da blir det også mulig å tilby aktiviteter til klubbens unge og øvrige medlemmer på en bedre måte gjennom hele året. Dette er metoden for å lykkes, sier en positiv OKK-lagtrener.

Til slutt ønsker OKK´s Kajakkpololag en riktig GOD JUL til alle klubbens medlemmer! 2017 blir garantert nok et spennende år for teamet og for medlemmene!


Publisert

i

av

Stikkord: