Rulletrening i basseng

Nye muligheter for rulletrening i vinter: Oslo Kajakklubb arrangerer treningsøkter i rulling for medlemmer. Prisen er kr 150,- hver gang. Meld deg på via link i denne saken.

 

rulleeinar
Vi har leid svømmehallen i Domus Atletica for øving på eskimorulle og evt andre redningsteknikker, for OKK sine medlemmer.

Følgende søndager kan du delta – mot påmelding og betaling:
8.1, 22.1, 12.2, 5.3, 19.3 og 2.4.
Treningen er fra kl klokken 18.30 – 21.00

 

 

Påmelding og egenandel 

  • Du melder deg på via OKKs hjemmeside,  under «Aktivitetsoversikt». Følg påmeldings- og betalingsprosedyren her. Prisen er 150,- pr gang, og det er førstemann til mølla som gjelder.
  • Når du har fått bekreftet påmelding eller har spørsmål, send e-post til kontaktperson Petter Voss: pettervoss@yahoo.no. Oppgi om du stiller med egen kajakk, klubbkajakk og gjerne også om du har gjort avtale med en makker.
  • Er treninga er fulltegnet er det likevel muligheter for å bli med. Send da en mail til kontaktperson med beskjed om at du ønsker å stå på venteliste.
  • Dersom du ikke kan komme, men er påmeldt og har betalt, må du gi beskjed slik at personer på venteliste får tilbud om din plass. Betaling ordner dere da innbyrdes.


Parsammensetning

På bakgrunn av påmeldingene vil Petter sette sammen deltakerne i par.  Du vil motta en mail med oversikt over påmeldte, parsammensetning osv i løpet av fredagen før treninga finner sted. Hvert par har ansvar for kajakk og transport til og fra hallen og må avtale dette innbyrdes. Kajakken må bæres ned en trapp og rundt et hjørne og kan ikke være lenger enn 5,30 m.

Kajakker, spruttrekk og kajakkvask
Vi operer med to personer pr. kajakk. Det er plass til maks 11 kajakker i bassenget, dvs. 22 personer. Mens én ruller, hjelper den andre til. Husk spruttrekk som er såpass stramt at det ikke ramler av ved rulling (helst neopren).

Foto: Inge Lyckander
Foto: Inge Lyckander

En betingelse for leie av hall er at våre egne kajakker må være helt rene utvendig og innvendig. De må følgelig vaskes grundig før de brukes første gang. Kajakkene må også pakkes inn i plast eller i presenning for å unngå sølesprut, skitt og lort under transport. Billig dekkplast fås kjøpt i de fleste byggvarebutikker. Kajakken bør være lettrullet, dvs ikke for stor, ha lavt bakdekk og lav ryggstøtte med god mulighet for å lene seg godt bakover fra cockpit. Spruttrekk, årer, årepose og evt våtdrakt eller annet treningstøy må også være rent. Ta gjerne med årepose, dykkemaske eller svømmebriller, neseklype og evt neoprenhette eller øreplugger. Særlig en god neseklype er en lur investering. Det blir mulighet for hjelp og instruksjon i løpet av treninga.

NB! Vi vil i år sjekke om vi også kan få bruke OSIs elvekajakker som er i hallen, slik at enkelte slipper transport av kajakk fram og tilbake. Mer info om dette kommer senere.

 

Hilsen «VeltePetter»  (Petter Voss)

E-post: pettervoss@yahoo.no,
Telefon: 90755191


Publisert

i

av

Stikkord: