Ny oppmann hav i Oslo Kajakklubb

Harald Aas ble valgt til havpadlernes nye oppmann på klubbens årsmøte 28. februar. Med mottoet ”Joy in motion – joy in ocean”, tar han over etter Øivind Hansen, og ser frem til en innholdsrik padlesesong.


Terminplanen for sesongen er allerede så godt som spikret, i samarbeid med forrige oppmann.

Harald i et magisk øyeblikk på Island.

– Det er en takknemlig oppgave å ta over stafettpinnen etter Øivind som har gjort en kjempejobb, og jeg gleder meg til å yte min skjerv inn i et miljø med så mye hyggelige folk. Min viktigste jobb blir å sørge for at det høye aktivitetsnivået som er i gruppa blir videreført, og stimulere alle havpadlere til å utvikle seg videre, sier Harald, og legger til:

– Og så vil jeg jobbe for at alle skal trives. Mottoet mitt har jeg gravert inn på eksimoåra: Joy in motion – joy in ocean!

Mange høydepunkter

Nå som skiføret smelter bort i rekordfart, er mange padlere klare for å starte kajakksesongen ekstra tidlig. På spørsmål om hva som blir sesongens høydepunkt, svarer Harald at terminlista viser at høydepunktene står i kø.

– Klubbtur til Nord-Norge kan bli spektakulært, men de magiske øyeblikkene kan også oppstå i Oslofjorden. En vakker solnedgang, gode venner, slitne muskler. Når hverdagen fortrenges og jeg opplever å være 100 prosent til stede i nuet – det er magi, sier Harald.

Her går Harald gjennom dagens tur. Bildet er fra en tur med OKK til Sunnmøre i 2015.

Noen turer er derfor lagt opp med tanke på nybegynnere, andre for mer erfarne, mens enkelte turer kun er for aktivitetsledere.

– Vi er nå en stor gruppe med ulike ferdigheter. Det betyr at alle kan ikke være sammen på alle turene, legger han til.

 

Det beste med OKK

Harald har lang fartstid som både havpadler og elvepadling. Det var tidligere oppmann Andreas Stokseth som lokket Harald med det gode miljøet for tre år siden, og siden det har han vært aktiv i klubben.

– Det beste med et medlemskap i denne klubben er alle de hyggelig menneskene. Så mye positiv turenergi og folk som ønsker å delta og gjøre en innsats. Det er fantastisk. Og så har vi selvfølgelig et unikt anlegg i Bestumkilen, sier Harald.

Øivind Hansen takker for seg etter to år som oppmann hav. Han gir med glede stafettpinnen over til Harald, som han mener er rett person til å løfte havpadlergruppa til nye høyder med sin enorme energi og smittende entusiasme motiverer han alle rundt seg:

– Han elsker å leke og er en dyktig turleder, og som mange av havpadlerne allerede har stor tillit til. Ikke rart han har valgt seg et motto som «joy in motion, joy in ocean», sier Øivind.

Øivind Hansen padler både havkajakk og surfski.

Bli med og bidra!

Harald vil gjerne få frem at vi trenger påfyll av aktivitetsledere og forteller at for de som ønsker å gjøre en jobb for klubben og lede turer – så sponser klubben kursavgiften med 75 prosent så langt budsjettet rekker.

– Har du ideer til aktiviteter eller forslag til forbedringer? Ta gjerne kontakt, avslutter han.

 

 

Tekst: Linda Sannum
Foto: Harald Aas, Øivind Hansen og Linda Sannum


Publisert

i

,

av

Stikkord: