Aktivitetsledersamling på Bolærne

Velkommen til aktivitetsledersamling med overnatting i Kommandantboligen på Bolærne Fredag 21. april til søndag 23. april (første helg etter påske).

 

Hovedhensikten med helgen er å pusse opp rustne padleferdigheter etter vinteren, øve turledelse, tenke sikkerhet – og gjøre oss i stand til å være gode aktivitetsledere i sesongen som ligger foran. Og ikke minst skal vi spise god mat og ha det hyggelig. Mer detaljer om padleopplegg og hva vi skal trenene på kommer senere.

Vi ha fått leie Kommandantboligen på Bolærne av Oslofjordens Friluftsråd. Huset har 25 senger og plass til å dekke langbord. Det gjør at vi kan et lunt sted å diskutere – og ikke minst boltre oss i fantastiske padleomgivelser. Bolærne ligger litt lengre inne i fjorden enn Tjøme, men på utsiden blir det svell nok i sjøen om vinden står fra øst eller syd, og det er smult farvann på innsiden om vi ønsker det.

Praktisk informasjon
Oppmøte på Fjærholmen ved Tønsberg fredag kl. 18.00 (om noen ikke rekker det kan vi organisere en gruppe som kommer senere). Retur fra samme sted søndag kl. 15.30. Det er ca. 7 kilometer å padle fra Fjærholmen – altså ca 1,5 timer. Ta med sovepose/lakenpose. Arrkom ordner middag til første kvelden. Informasjon hva man skal ha med til fellesmiddag lørdag kommer senere, frokost/tørrmat ordner den enkelte. Ellers vanlige padleutstyr. Siden vi stiller opp som turledere på onsdager og torsdager betaler OKK overnatting. Kravet for å delta på samlingen er at du har gjennomført aktivitetslederkurs.

Se vedlagte informasjonsskriv for kart som viser turens padlerute:
Velkommen til aktivitetsledersamling 2017 på Bolærne

Påmelding på dennedoodle-lenken: (helst så snart som mulig):
http://doodle.com/poll/35w638gtev3wrkr4

Hilsen komiteen,

Andreas, Tore og Harald
(ha@toi.no, 92605899)

 


Publisert

i

av

Stikkord: