Bli med og arrangerer VM!

Action ved overbæring i maraton padling – Amund Vold og Magnus Ivarsen i rød båt

VIL DU VÆRE MED SOM VM-ARRANGØR?

ET MINNE FOR RESTEN AV LIVET?

VM MARATONPADLING: «KICK OFF» / INFORMASJONSMØTE 8. MAI

Norges Padleforbund skal i 2020 arrangere VM i maratonpadling i Sandviksbukta i Bærum. Tekniske arrangører er Asker SK/kajakk, Bærum KK, Oslo KK og Strand KK.

Som et prøve-VM skal de samme arrangere et World Cup-stevne i 2019.

For å gjennomføre et mesterskap i klassen «Best World Championships ever» trenger vi følgende:

En del personer som vil påta seg arbeidet i fagkomiteer som for eksempel banekomite, teknisk komite, servicekomite, seremonikomite, markedsføringskomite.

Disse komiteene vil vi prøve å opprette så snart som mulig.

I tillegg trenger vi et stort antall frivillige under selve mesterskapet til ulike typer oppgaver. Vi tror dette blir gøy! Bare spør de som var med som frivillige på Ski VM i Oslo i 2011.

Oslo Kajakklubb er med som medarrangør og vi håper at riktig mange av våre medlemmer blir med å prege arrangementet. Det blir et ganske stort arrangement som vil finne sted på Kalvøya i Bærum og det forventes opp mot 6 – 700 deltagere. Sammen med Norges Padleforbund, Asker SK/kajakk, Bærum KK og Strand KK skal vi lage et fantastisk arrangement. Dette er et tilbud til alle klubbens medlemmer på tvers av de ulike grupper om å bidra med vårt til et fint arrangement. Vi håper at flere vil finne det interessant å bli en del av arrangements organisasjonen på et tidlig tidspunkt og derved bli med å utforme arrangementet. Det satses på et bredt frivillig engasjement men for enkelte oppgaver kan det bli aktuelt med midlertidig engasjement.

Gullvinnerne Einar og Jørgen

Det skal bla gjøres et vesentlig arbeid i forbindelse med profilering og sponsor aktiviteter hvor vi har behov for å starte ganske tidlig for å sikre publisitet rundt arrangementet og sikre sponsor støtte for å kunne gjøre dette til det arrangementet vi ønsker.

8. mai arrangerer vi INFORMASJONSMØTE om VM 2020 hvor det vil bli gitt nærmere informasjon om mesterskapet og hvilke oppgaver vi som arrangør må fylle.

Medlemmer i de 4 klubbene inviteres herved til:

VM MARATONPADLING: INFORMASJONSMØTE

8. MAI 2017

Kl 1900

Båtsportens Hus på Kalvøya

Ta kontakt direkte med klubbens daglige leder på mail: post@okk.org

eller Jan Børge Usland på mob nr: 92041333 og meld deg på.!

 

Kalvøya
Båtsportens Hus

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: