«High Five» fra Florida

Fra vesnstre: Amund Vold, Lars Hjemdal, Per Christian Wessel, Eivind Vold og Elling Aronsen Oftedal

OKKs landslagsutøvere har trent knallhardt i vinter. For noen dager siden kom de tilbake fra treningssamling i Florida. Vi spurte guttene hvordan samlingen hadde vært.

Lars: » Vårsamlingen i Florida 2017 har vært en solid samling med masse kvalitets trening. Vi har gjort alt fra lange rolige økter til korte harde økter på konkurranse fart. Jeg føler meg sikker på at alle fra OKK elite kommer inn i 2017 sesongen bedre rustet enn tidligere. »

Eivind: «Florida har bydd på knallharde økter, strålende sol, en stor mengde hamburgere og godt selskap! Vi er klare for å ta sesongen med storm

Elling: «I februar og mars var jeg i Florida på treningssamling. Det var mange fine dager, og muligheten til å padle i fine omgivelser uten is og snø. Med fokus på teknikk merket jeg at jeg  ble en smule bedre for hver kilometer. I den andre perioden var jeg heldig nok til å få besøk av kjæresten min en uke, som skulle se hvordan livet var i Florida. Da kom det ett kaldt gufs fra Canada og det ble noen dager hvor Norge nesten var varmere enn Florida.  

Mye variert trening med testing av lagbåtkombinasjoner, styrke, løping og tøying. Jeg og Morten prøvde oss til og med på yoga time. Det var alt i alt en vellykket samling som jeg tror har styrket alle inn mot en kommende sesongåpning. Med det fine været som var i helgen så er det heller ikke så verst å komme hjem til solveggen i OKK heller

Amund: «Å dra på treningssamling til utlandet på vårparten er noe av det beste ved å være padler. Vekk fra minusgrader til 25 plussgrader er noe jeg gleder meg til hvert år. I tillegg til at det er morsomt, er det også noe av det viktigste. For å padle fort må man padle mye, og det fikk vi så absolutt gjort i Florida og Sevilla.  

Jeg og Eivind dro først til Sevilla 1 uke der vi hadde en «pre-camp» for å terpe teknikk. Etter det var vi klare for å gi jernet i Florida der resten av laget allerede hadde vært i 2 uker. For min del var dette min første padlesamling med landslaget og jeg merket fort at treningsmengden var en del mer enn jeg var vant til. Det var med det lite tid og krefter igjen til å gjøre annet enn å trene, men det som var igjen ble brukt på stranden. Der skaffet vi oss den brunfargen som var nødvendig for å få de hjemme i Norge misunnelige. Vel tilbake i Norge begynner vi nå å bli spente på om all treningen gir resultater. Det vil vi snart få svar på når første konkurranse braker løs i København om 4 uker

Per Christian: «Florida våren 2017 har vært en av de beste samlingene jeg har vært på, fylt med veldig mye bra trening, mange kilometer og god stemning. Florida levde opp til å være amerikas solskinnsstat, utenom en lite storm kalt Stella som førte til lue og supertrøye-padling. Men det varte ikke lenge og vi var raskt tilbake padlende i bar overkropp. Tror alle fra OKK har tatt mange riktige valg og fått gjennomført øktene på best mulig måte. Lagbåt 2017 burde bli en lek. Forhåpentligvis kommer vi til å vise oss frem i internasjonale konkurranser før den tid også. 

Vi sees på vannet i bestumkilen

Neste stopp for OKK-elite er påskesamling i Flekkefjord.

Foto: Landslagssjef Rastislav Kuzel

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: