Kajakkskole for barn og unge

Oslo Kajakklubb (OKK) vil igjen invitere barn i alderen 9 -12 år til kajakkskole to ganger i uken, tirsdager og torsdager kl. 17.00 – 18.00. Kajakkskolen starter tirsdag 16. mai, og varer frem til tidlig september med pause i skoleferien.

Bli med og lær grunnleggende padleteknikk, gleden av å være på vannet, og bli introdusert til en frisk og flott idrett! Kurset retter seg inn mot barn og ungdom som gjerne er rundt 9-12 år, og som er nybegynnere. Du må kunne svømme. Ønsker du å fortsette etter kajakkskolen, så har vi både en egen rekruttgruppe, og en ungdoms og juniorgruppe som har et svært godt treningsmiljø, og passer godt for deg som ønsker å trene padling.

Når:     Oppstart tirsdag 16. mai 2017 klokken 17.00. Oppmøte 16.45

Periode før sommerferien: Fra og med 16 mai – til og med 20. juni.

Periode etter sommerferien: Fra og med 22. august – til og med 28. september

Pris: Kajakkskolen koster 900,- kr. Det inkluderer også første års medlemsavgift i OKK.

Påmelding: Innmelding i Oslo Kajakklubb gjøres via MinIdrett https://mi.nif.no/ Du kan lese om innmelding i OKK og Kajakkskolen på vår hjemmeside http://www.okk.org/medlem/om-medlemsskap/

Hvor: Oslo Kajakklubb i Bestumkilen, Drammensveien 210.

Trenings klær og utstyr: Ta med skifteklær inkl håndkle. Dersom du har egen vest, så ta den med. Kajakker, årer og vester finnes i klubben. Klubben har garderobe fasiliteter med dusj. Typisk klær å ha på seg er tights, supertrøye (langermet / langbukse ved kjøligere dager).

Trenere: Det vil være 1 hovedtrener samt 2 med – trenere under hver trening.

Spørsmål?      Send mail til klubben: post@okk.org

eller til oppmann Pål Strømskroken: Stromskroken@union.no

Ved for mange påmeldinger vil vi prioritere de som er først i køen, men vi vil gjøre alt vi kan for at det skal være plass til alle.

Velkommen!

Les invitasjonen som PDF: Kajakkskole for barn og unge invitasjon 2017

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: