Vårsamling 2017

Havpadlergruppen inviterer til vårsamling på Hvasser motell i Vestfold, fra fredag 5. mai til søndag 7. mai. Det er fortsatt LEDIGE PLASSER! Bli med på en hyggelig og sosial padlehelg i vakre omgivelser!


Start padlesesongen med å treffe nye og gamle padlevenner. På vårsamlingen blir det tilbud om kurs, turer og bølgelek. Fredag og lørdag kveld samles vi til felles måltider og padleprat.

Innkvarteringer er i hytter med dusj, WC, mulighet for å lage mat og tørke tøy. Er du ny i klubben er dette en fin mulighet til å bli kjent med andre padlere.

 

Kurs 

 • NPF Grunnkurs Hav (16t, lørdag og søndag)
 • NPF Teknikkurs Hav (16t, lørdag og søndag)
 • NPF Aktivitetslederkurs Hav (16t, lørdag og søndag)


Turer

Hvasser er et flott utgangspunkt for turer i både skjermet og mer åpent farvann. Det vil bli arrangert både lange turer på 20-35 km og korte turer på 15-20 km. Det blir turer for padlere på ulikt erfaringsnivå, minstekravet for de enkleste turene er Grunnkurs Hav. Padlere med tilsvarende ferdighetsnivå kan også godtas. Alle turene ledes av NPF godkjente aktivitetsledere.

Bølgelek
Det blir arrangert bølgelek minst en av dagene hvis forholdene tillater det. Krav for å delta på bølgeleken er teknikkurs eller tilsvarende ferdigheter. Ta med hjelm!

Praktisk informasjon
Alle må selv sørge for transport til Hvasser. Det er lite plass til parkering, så det er en fordel om flere kjører sammen. Avtale om transport kan gjøres på havpadlergruppas Facebookside.

På Hvasser har vi leid en stor felles stue, der vi møtes fredag kveld. Det blir litt å spise og felles informasjon. Lørdag kveld er det felles grilling og sosialt samvær.

Deltakerne fordeles på hytter. Eget sengetøy medbringes. I påmeldingen kan du oppgi navn på den eller de du gjerne vil bo sammen med.

Det er kaldt i vannet på våren, så tørrdrakt må medbringes eller lånes av klubben. Eventuelt tykkere våtdrakt (minst 4,5 mm). Dersom du ikke har egen kajakk, kan du også låne en klubbkajakk. Ta med egen mat til alle måltider og matpakker. Husk termos til varm drikke. Vi sørger for varme griller lørdag kveld, men du må selv ha med grillmat.

Les mer informasjon om vårsamlingen i vedlegget: Informasjon om vårsamlingen


Påmelding og betaling

Siste frist for påmelding er 26. april. Påmeldingen er ikke gyldig før du har betalt, og betaling skjer ved påmelding. Påmeldingsskjema finner du her.


Priser:

Kurs med overnatting OKK-medlem  2 950
Kurs med overnatting Ikke OKK-medlem  3 350
Kurs uten overnatting  OKK-medlem  2 300
Kurs uten overnatting Ikke OKK-medlem  2 700
Turer med overnatting   950
Turer uten overnatting   300

 

 

 

 

 

 

I år betaler du både for overnatting og eventuelt kurs, samt kr 300 i deltakeravgift som dekker utgifter til samlingen som mat fredag kveld og grillkull. Overnattingen koster 650 kroner per person.

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

3 kommentarer til “Vårsamling 2017”

 1. Elise Caspersen avatar
  Elise Caspersen

  Hei vi er 2 kvinner som ønsker å delta på kajakk nybegynner kurs på Hvasser til helgen. Er det noen mulighet for det?
  Mvh Elise Caspersen tlf 99002335

 2. avatar
  Anonym
  1. SeaErlend avatar
   SeaErlend

   Kontakt: «Kurs@okk.org»