VM 2020 – Hvem lager best forslag til LOGO?

Norge skal arrangere VM i maratonpadling i 2020. Sted blir Sandvika i Bærum Kommune. Vi er på jakt etter en god logo for mesterskapet. En logo som skal inngå i en såkalt ”grafisk profil”.

.

Vi inviterer derfor nå alle som er tilknyttet en klubb i Norges Padleforbund til en konkurranse om å lage en logo som vi vil benytte oss av i forbindelse med mesterskapet. Her er det opp til hver enkelt å bruke sine kreative evner. Vi legger ingen spesielle føringer, men en god logo bør gi et godt visuelt inntrykk av hva den er et symbol for. Logoen bør gi de som ser den en ide om aktiviteten padling/maraton og kanskje stedet hvor det skal foregå.

Logoen blir en viktig del av markedsføringen og skal etter hvert inn på plakater, brevark, hjemmeside, m.m. Fargevalg blir opp til hver enkelt (men ikke bruk et utall av farger).

Så kjære padlevenner i alle aldre: Bruk deres kreative evner og kom med forslag til VM-logo for 2020-mesterskapet. Frist for innlevering er 01.juli, 2017. Forslag kan sendes pr mail til: birvi@online.no

Eller til min postadresse: Birger Vik, Osvegen 136, 5227 Nesttun. Det er satt opp en premie til den som leverer vinnerforslaget: en kajakk!

Lykke til!

Birger Vik, Daglig leder VM Maratonpadling 2020


Publisert

i

av

Stikkord: