Dødsulykke med vannscooter i Danmark

Bildet er lånt fra Google

2 unge kvinner omkom etter påkjørsel av vannscooter i havnen i København lørdag kveld.

.

I Oslo Kajakklubb har flere stilt spørsmålet om når det første dødsfallet skjer i Norge etter at flere OKK-medlemmer har vært vitne til hasardiøs vannscooterkjøring i Indre Oslofjord.

Også overholdelse av fartsreglementet for vanlige småbåter er bekymringsfullt. Bare i leia mellom Nakholmen og Lindøya var flere vitne til en fart langt over det påbudte 5 knoph fredag kveld i 19-tiden. Med fjorårets hendelse ferskt i minnet, hvor en kajakk ble delt i 2 etter en påkjørsel ved Bleikøya, er det bare å håpe at Oslo Politidistrikt/Havnepolitiet tar fartssynderne på fjorden. Du kan lese om det dødelige utfallet etter gårsdagens vannscooterpåkjørselen i Danmark her.


Publisert

i

av

Stikkord: