OKK Kajakkpolo i Kungålv

OKK`s Kajakkpoloteam stilte som gjestelag i den svenske cup som ble arrangert lørdag 20. juni i Kungålv.

OKK fikk invitasjon til å delta og benyttet muligheten til å teste litt laget i en utfordrende konkurranse.

.

Det er viktig for oss å kunne spille på et høyt nivå slik at vi blir utfordret til å bli alltid bedre, sier Attilio Dell’Arte, Oppmann Kajakkpolo. Kajakkpolonivået i Sverige er sterkere enn i Norge. Sverige har deltatt med et landslag i EM og VM i flere år nå.

De svenskene har samlet veldig mye erfaring, og denne vises under kamper, fortsetter Attilio. Vi stilte med et mix-lag, med noen erfarne og noen unge, pluss en spillere fra Larvik team.

OKK havnet på 2. plass. Til sammen deltok fem lag. OKK var med i finalen og tapte mot Linköping som har vunnet svenskemesterskapet flere år og avgir to-tre spillere til landslaget.

Turneringen kom ganske tidlig i vår treningssesong, sier Attilio, men vi bestemte oss likevel for å bli med. Dette var første turnering i denne sesongen, derfor er vi ganske fornøyd med resultatet. Prestasjonen tar vi som utgangspunkt for en sesong som kommer til å bli spennende.

OKK skal delta i NM i Larvik, 19. og 20. august, 2017. Laget kom på andre plassen i fjor etter Trondheim Kajakklubb. Forventingene er høyere i år.

Oppmannen inviterer alle som er interessert å ta kontakt for å prøve seg i kajakkpolo (kajakkpolo@okk.org) .


Publisert

i

,

av

Stikkord: