Rytis slo til!

Rytis Sakalauskas (OKK) padler inn til seier på K1 200m

(Alle foto: Christin Aronsen)

I vinter kom Rytis Sakalauskas til OKK for å utvikle seg som padler i et sterkt padlemiljø. I sitt første Norgescupstevne for klubben slo han til med seier på 200m i G14. Gratulerer! Rytis er et padletalent som det skal bli spennende å følge de kommende årene. I A-finalen gjorde også Casper Dege Simonsen det svært godt, og det var hele 14 deltakere fra OKK som viste at nå er det ny giv i rekrutteringen i klubben!

SØNDAG gikk 500 m av stabelen, og der fikk Rytis en flott 2ndre plass og Casper fikk en sterk 6. plass. Tuva Langballe fikk også en flott 6.plass i piker 14.

Eirik Usland

I ungdomsklassen er det Eirik Usland som forsvarer klubbens ære. Han er første års ungdom og var i A-finalen på 200 m og fikk en fin 5 plass på langløpet. Eirik trener svært godt, og har en flott utvikling som padler! SØNDAG padlet Eirik en meget sterk 500m. Som første års ungdom var han kun noen få cm fra pallen. Dette er vi meget fornøyd med!

I juniorklassen synes vi at Haakon Løn gjennomførte en god 1000 m med 5. plass. På SØNDAG viste Haakon krefter på 5000 m med en flott 4. plass. Gratulerer!

Seniorklassen var preget av at det er et treningsstevne før World Cup i Szeged neste helg, men guttene er i rute. Eivind Vold og Per Christian Wessel delte 2. plassen på K1 200 m som ble vunnet av Hakeem Teland. Eivind fikk også 2. plass på K1 1000 m hvor Jo Sondre Solhaug (Asker) stakk av med seieren.

Norgescupstevnet avsluttes på søndag hvor 500 m står på programmet.

Takk til trenerteamet Vegard Buhl Jensen, Eivind Moer og Tom Selvik.


Publisert

i

av

Stikkord: