Torsdagspadling for nybegynnere 18.05.2017

Dette er et tilbud til medlemmer av OKK som minst har fullført introduksjonskurset.
Vi planlegger å padle sørover fra klubben, så langt vi kommer.

.

Vi regner med å komme oss forbi Sollerudstranda til Svartebukta eller Rolfstangen. Ruten blir justert etter forholdene og gruppens sammensetning.

Yr melder om 13-15 grader C og lett bris fra sørøst. Vær forberedt på regn, siden nedbørsvarselet varierer. Vanntemperaturen er under 10 grader, og tørrdrakt med ull under anbefales. Husk hodeplagg etter været, gjerne sydvest. Tørrdrakt kan lånes av klubben, utlevering i bua kl 16.45. Ta med skift av ulltøy og noe ekstra tøy til å ta på i pausen. Ta med mat og varmt drikke.

Beregn tilstrekkelig tid til å finne fram utstyr, skifte og pakke kajakk. Man trenger havkajakk, spruttrekk og vest. Flat åre anbefales. Minst en av turlederne vil være på brygga fra kl 16.30. Alle skal være ferdig skiftet, klare med utstyr, kl 17.30. Vi tar en kort samtale på brygga før vi setter oss i kajakkene. Skriv deg på turlisten som legges ved protokollene.

Vel møtt!

Turledere er Malin og Eva

Bildet er fra en klubbtur i 2016


Publisert

i

av

Stikkord: