Grillkveld i OKK 20.06.2017 – kl:19:00

Foto: Elizabeth H. Glad

Tirsdag 20.juni, 2017 blir det Grillkveld på OKK-bryggen. Vi satser på at værgudene viser seg fra sin aller beste side denne kvelden!

.

Vi serverer hamburgere, pølser, mineralvann og kaffe/te. Serveringen er gratis for medlemmer av OKK. Hyggelige mennesker som ikke er medlem av klubben, men som er interessert i padling, er hjertelig velkomne.

Deltakere kan ta med egen mat og drikke. Tilstelningen er særlig tiltenkt nye medlemmer. De kan lett bli kjent med garvede padlere som har mye å bidra med. Vi kan ikke love at aftenen fører til varig vennskap eller annet forhold, men vi kan heller ikke utelukke det.

Påmelding skjer ved å skrive seg på liste på tavla for turer, race og kurs, ved siden av turprotokollen. Påmeldingen er ikke bindende, men listen brukes for å kjøpe inn passelige mengder mat. Oluf kan svare på spørsmål på tlf. 91 51 70 74.

Hilsen Oluf, Ragnhild og Ferdinand


Publisert

i

av

Stikkord: