Høsttur til Lyngør fyr

jun 29th, 2017 | By | Category: Havpadling

Fredag 18. til søndag 20. august 2017 

NB: Turen er fulltegnet.

OKKs høsttur går i år til Lyngør fyr utenfor Tvedestrand. Dette er et ekstremt vakkert padleområde. Lyngør ble for en del år siden kåret til Europas best bevarte tettsted og området er pakket med holmer og skjær – og historie. Om du ikke kjenner til Najaden og slaget ved Lyngør så vil du garantert gjøre det når denne helga er over!

Alle med grunnkurs kan være med. Det er mulig å padle i skjermet farvann. Eneste utfordringen er ilandstigning. Her er det ingen sandstrand, men vi hjelper hverandre – da går det bra.

Vi reiser nedover med privatbiler. Turen tar 3 til 4 timer avhengig av kø. Nøyaktig kjørerute kommer etter hvert. vi håper at de fleste kan reise kl 15.00 fra Oslo (klar for padling kl 20.00). Det er kun et par tre kilometer å padle ut til fyret, så det er mulig å padle i flere puljer om noen kommer senere.

Pris er kr 650 som dekker overnatting og middag lørdag (reker/ 2 glass vin). Fyret har plass til 18 personer + arrangementskomiteen. Her er det først til mølla! Påmelding via denne doodlelenken. Betaling vil skje i august. Da kommer også mer detaljert informasjon om kjørerute etc.

Hilsen arrangementskomiteen
Malfridur, Eva, Linda og Harald (ha@toi.no)

3 Comments to “Høsttur til Lyngør fyr”

  1. Tove Eileen Myhre sier:

    Hei,
    Så bra! Jeg har meldt meg på. Men jeg har ikke egen kajakk, er det muligheter for å låne?
    Mvh Tove Eileen

  2. Tone sier:

    Hei, Dette har har jeg veldig lyst til å være m på! Har introkurs men har padlet i Kragerø skjærgården m havkajakk i 7 år – kan jeg få være med? Er nettopp nytt medlem i OKK! Hvis jeg får lov melder jeg meg på nå med en gang!