Norgescup 2- Vel blåst OKK!

Eirik Usland-Gade padler inn til søv på 500 m

Alle foto: Christin Aronsen

OKK arrangerte Norgescup 2 på Årungen 17-18. juni. Det ble en flott helg både sportslig og arrangementsmessig.

Se bilder fra stevnet her: https://www.flickr.com/photos/14220544@N08/sets/72157682202720992/

Med god hjelp av Norges Padleforbund ble stevnet gjennomført med det nye systemet Racemanager som NPF har fått utviklet slik at klubbene skal kunne ha et enhetlig og lettere system for påmelding, utarbeidelse av tidsskjema, program, trekninger og resultater. Systemet betsod absoltt testen, og vil bli videreutviklet på bakgrunn av erfaringene som ble gjort under NC2. Vi synes NPF fortjener ros for dette, og takk for bistand under stevnet.

Martin og Peter

Sporstlig sett var det også liv i OKK leiren med både pallplasser og god bredde i deltakelsen. Dersom noe skal trekkes frem så var 2ndre plass til Eirik Usland-Gade på 500 m i ungdomsklassen imponerende. Sterkt av Eirik som er første års ungdomspadler. Det var også en meget sterk 200m av Per Christian Wessel som han vant. I senor herrer er vi blitt vant til at det alltid er to OKK-padlere på pallen. Det var det også denne gangen. I tillegg viser Rytis Sakalauskas sterk padling i G14 med to andre plasser. Bak disse er det en hel flokk med lovende OKK-padlere. Takk til trenerteamet Tom, Kristian, Vegard og Eivind!

Per Christian Wessel vant 200m

Resultater fra stevnet finnes her: https://racemanager.no/stevner/

Stor takk rettes til alle foreldre som hjelp til, og sørget for at stevnet gikk prikkfritt! Tidsskjemaet ble fulgte hele tiden. Spesiell takk rettes til Morten Groven og Jørgen Skabo i måtårnet, og til starterne Kristian Håland og Henrik Paust som utførte disse to nøkkelfunksjonene på en utmerket måte.

Jørgen Skabo må vaske vinduer for å få god sikt på målkamera
Tidtaking med målfoto
Starterne Henrik Paust og Kristian Håland

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: