Tøffe tak på Tjuvholmen

Hakeem Teland (Fana KK)

Alle foto: Christin Aronsen

Med hele 42 påmeldte til Oslo Kajakksprint 2017 lå det an til mange fartsfyllte dueller. Det ble det virkelig. Mange av våre beste landslagspadlere deltok i tillegg til mange lovende juniorer.

Se bilder fra konkurransen her: https://www.flickr.com/photos/14220544@N08/sets/72157684933167375/

Kjølig motvind og truende svarte skyer ga ikke de beste forholdene, men det hindret ikke utøverne til å gi alt de hadde de 150 metrene i kanalen ut mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Det var som vanlig mange mennesker i området som fikk sett våre beste padlere.

Marte Solhaug (Asker)

Konkurransen er slik at det kjøres en prolog hvor de åtte beste går videre til utslagskonkurranse (Kvartfinale-semifinale-bronsefinale-og finale)

På kvinnesiden var Marte Solhaug fra Asker klart best gjennom hele dagen, og slo Maria Virik (junior) fra Bærum i finalen. Kristiane Spikkeland (Bærum) tok tredjeplassen.

På Herresiden var det tettere. I semifinalene ble det et tett oppgjør mellom Lars Magne Ullvang (Tysvær) og Hakeem Teland (Fana), og så mellom brrødrene Amund og Eivind Vold (OKK).

Det endte med seier til unggutta Hakeem og Amund som møttes til en spennende finale. Der var Hakeem et lite hakk raskere enn Amund. Lars Magne Ullvang tok tredjeplassen.

Det ble også premiering av beste junior som ble Maria Virik og Vemund Næss Jensen, begge fra Bærum Kajakklubb

Resultater finner du her: Resultater Oslo Kajakk sprint 2017

Maria Virik (Bærum)

Oslo Kajakklubb ønsker å takke sponsorene:

Amund Vold (OKK)

Spesiell takk primus motor for denne konkurransen Mikkel Tommessen, Paal Lien og Eirik Veraas Larsen og til juniorlandslagssjef Jacob Nordenberg som tok juniorgjengen med til Tjuvholmen.

Vi kommer igjen til Tjuvholmen til neste år!

Maria og Vemund (beste juniorer)
Lars Magne

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: