Følg OKK-gutta i EM 14-16 juli

Per Chr. Wessel
Foto: Christin Aronsen

Det blir et svært spennende EM kommende helg.

Følg konkurransen her: https://plovdiv.canoe-bg.com/

Brødrene Vold

Brødrene Amund og Eivind Vold har vist sterke i K2i år, og stiller på den olympiske distansen 1000m. Vi fikk følgende melding fra Amund ved  avreise: «Det kommer til å bli tett om plassene. De som skal slå oss må i hvertfall padle styggfort. Vi er i form og skal gi alt.»

I følge Eivind har de nå gjort noen tekniske justeringer, slik at dersom de får det til å stemme i EM skal båten skli godt. Eivind skal også padle K1 5000m hvor han har vist gode prestasjoner tidligere. Han ble nummer 4 på denne distansen på EM i fjor.

Lars Hjemdal
Foto: Christin Aronsen

Lars Hjemdal og Per Christian Wessel sitter i den norske K4 sammen med Magnus Ivarsen og Fridtjof Falch. Distansen er 500 m og det blir spennende å se hva båten får til å råsterk konkurranse på denne nye olympiske distansen.

Vi ønsker gutta lykke til!


Publisert

i

,

av

Stikkord: