OKK preget Blindleialøpet

Sverre Petlund og Hans Ellingsen ble nr 1 og 2 i Turklassen

Blindleiealøpet ble arrangert lørdag 22. juli, og nok engang ble løpet en padlefest. Mange padlere fra OKK bidro i høyeste grad til det. Vi var mange som deltok og vi var i toppen i alle klasser. Vi har all grunn til å være stolte som klubb.

I eliteklassen for herrer ble det ikke uventet seier til Eivind Vold, mens Louise Leren Moen vant en klar seier i eliteklassen for kvinner og fikk selskap på pallen av Kristin Landmark på 3. plass.

Seiersintervju med Louise

Også i K2-klassen ble det en klar seier til OKK med Eirik Usland-Gade og Amund Vold. De preget teten av løpet sammen med Eivind Vold. Eirik er første års ungdomspadler og er tatt ut på Norges lag til Nordisk Mesterskap senere i august, men viser at kan gjøre en god jobb i en K2 sammen med amund som er i den internasjonale eliten.