Eivind på 6. plass i VM!

Max Hoff og Eivind Vold i tet

Det er bare å si fytte rakkeren for et sterkt løp! Eivind Vold (OKK) ble nr. 6 i VM på K1 5000m. Han padlet utrolig sterkt gjennom hele løpet, og klarte å rive seg løs fra resten av feltet sammen med Max Hoff og Fernando Piementa. Igjen var det medaljevinnerne fra EM som slo til. Eivind var med hele veien, men fikk ikke en like god posisjon og god hjelp av bølgen fra Fernando og Max, slik at når de to satte inn støtet med litt over en runde igjen, måtte Eivind slippe. Han hadde jobbet hardt, og det røynet på.

Eivind i tetgruppa – Foto: Erik Olaus Løn

Bakfra kom Aleh Yrenia (Hviterussland), Kenny Wallace (Australia) og Ruben Milan (Spania), og dermed ble det 6. plass for Eivind.

På K2 1000 m fikk Amund og Eivind en 5. plass i B-finalen og ble dermed nr 14 totalt. Det er 5 sekunder opp til sølvplass, og alt i alt så må gutta si seg fornøyd.

Norges K4 hvor Lars Hjemdal og Per Christian Wessel satt kom på 9. plass i B-finalen. K4’en har hatt noen gode løp, men det er bare å registrere at konkurransen er tøff. Likevel, har Norge vist i år at med langsiktig jobbing, så kan det være mulig å bygge en K4 av god gammel klasse igjen!