OKKs kajakkpololag drar til NM i Larvik

Lørdag 19. august spilles NM 2017 i kajakkpolo. Det er Larvik kajakklubb som organiserer mesterskapet i år, etter det strålende arrangementet som OKK holdte på Sørenga i fjør.

I år er konkurransen litt annerledes, sier lagstrener Attilio Dell’Arte. Det er færre deltagere enn i fjør, selv om alle de sterkeste er med. I tillegg til OKK og Larvik, er Trondheim kajakklubb og et blandet lag Oslo-Trondheim som skal delta.

Trondheim vant i fjør over OKK i en spennende finale. Larvik har vant mange ganger mesterskapet. Det blir en tøff konkurranse.

 

OKK skal stille med 10 deltakere. Rolf Jørgensen, Kristian Jørgensen, Sondre Rødsand, Marius Borge Heir, Per Liebeck, Franco Feci og Attilio Dell’Arte vil prøve å bringe norgesmestertittelen til OKK for den første gangen. Benedicte Blix, Sigur Dugstad og Mikkel Blomnes skal delta i det blandede lag, spille mot sterke lag og samle viktig erfaring.

 

Vi kommer til å kjempe for tittelen, fortsetter Attilio. Vi har et topp lag som kan det. Vi har trent for det, og nå må vi bare kjøre full gas.

Vi er også veldig fornøyde for at to junior (16), Sigurd og Mikkel, har blitt aggregert til gruppen. Det viser jobben vi har gjort for å utvikle polomiljøet.

NM spilles ved Indre havn, nær Pakkhuset i Larvik. Kvalifikasjonskamper starter ved kl. 10, semifinalene og finalen er forventet på ettermiddagen. Om noen OKKs medlemmer padler i nærheten, er de velkomne til å komme å heia for OKKs kajakkpololag!


Publisert

i

av

Stikkord: