Surfski NM 2017 – Herlig!

Tetfeltet ut fra start – Foto Emma Levemyr

Det ble en flott dag for surfskipadlerene under årets NM. De skulle nok ønsket seg mer bølger og vind, men det er alltid bevegelse i vannet, så noe var det å jobbe med. Vindforholdene gjorde at løypa ble lagt om til en rundløype, noe som fungerte meget bra.
Konkurransen fikk noe frafall grunnet sykdom, men det var god deltakelse med internasjonale padlere fra Sør-Afrika, Tyskland og Sverige. Barry Lewin er en av de kjente, og svært dyktige surfski padlerne fra Sør-Afrika, og måtte finne seg i å være favoritt. Han infridde med å vinne åpen klasse, men måtte virkelig gi på for å sikre seieren.

Barry Lewin – Foto: Emma Levemyr

I NM ble det et rent OKK-podie med Gleb Greben (gull), Anders Winther Andersen (sølv) og Eirik Bentzen (bronse). Vi gratulerer!

Glebb-gull, Anders-sølv, Eirik-bronse

Det er et potensiale for at surfski kan vokse som gren i Norge. OKK har stor aktivitet for surfski-padlere og det er et svært hyggelig og inkluderende miljø. Internasjonalt er surfski en stor gren i Australia og Sør-Afrika, men den vokser også i Europa. Under årets NM fikk vi hyggelig hjelp av familien Levemyr fra Sverige som stod for mat og drikke til deltakerne. Herlig!

Anders Winther Andersen – Foto: Emma Levemyr

Les Resultater her: SurfskiNM2017-Resultater

Foto: Emma Levemyr
Eirik Bentzen – Foto: Emma Levemyr
Bengt Adeler mot mål – Foto: Emma Levemyr

OKK ønsker å takke alle deltakerne som gjorde dette til en flott dag!

 

 

 

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: