5. plass til Amund i Maraton VM

Amund i mørk båt

Fredag ettermiddag padlet Amund Vold inn til en sterk femteplass i K1 U23 maraton VM.

Amund var plassert på den ene siden i startfeltet, og måtte gå svært hardt ut for å henge med i tet. Det gjorde han virkelig. Amund var med i tetfeltet, padlet smart og så sterk ut i 2/3 av løpet. Da det gjennstod to runder, så rykket det Sør-Afrikanske hjemmehåpet. Da hadde ikke Amund så mye sprut i kroppen, og på den siste delen av løpet var det en tetgruppe på to (Argentina og Sør-Afrika) som ble fulgt av en gruppe på tre (Amund, Spania og Ungarn). Etter siste overbæring da de skulle lege ut på den korte avslutningen var Amund sine krefter slutt.

Amund ut fra en overbæring

Femteplass i VM er likevel sterkt. Amund er i U23 verdenstoppen både på sprint og på maraton. Dette har han all grunn til å være stolt av!

På søndag padler han K2 i seniorklassen med storebror Eivind.

Gratulerer med innsatsen i dag, og lykke til på søndag!

 


Publisert

i

av

Stikkord: