Johan Brekke til topps i Kilen

Teten ut fra start

Tekst og foto: Rafael Escobar Løvdahl

Oslo kajakkrace gikk av stabelen lørdag 2 september. Det var ikke overveldende mange påmeldt, ei heller proff ramme, men det ble et superhyggelig arrangement!

Rundt 20 startende. Menn og damer. Fra verdensmester til en fersking med 2 måneder i båt! Flott vær og gode forhold gjorde det til en fantastisk dag for padling.

Johan Brekke fra Strand og Anders Winther Andersen holdt følge i et forrykende tempo regjerende masterverdensmester verdi. Johan kom rett foran Anders i mål.

Tredje plass gikk til OKKs Sverre Petlund som hadde følge med Mats Grov. Helt til det ble avgjort i en spurt.

Første dame i mål ble Lise Gram Eriksen. Bettina Gram hadde et uheldig møte med et tau i starten og mistet mye tid, men fikk opp farta og flyt, med pen padling og ble nummer to.

 

Resultatlista Oslo Kajakkrace 2017

Etter løpet ble det grillings, med PyroPetlund som burgerflippper og Milslukern stilte med fine premier til alle!

Takk til alle som ble ned og gjorde det til en trivelig dag, og måtte flere gjøre som Ferskingen Stephen Sun og stille opp for en sosial treningsøkt!

Tusen takk også til Bjørn Are Øritsland for godt bidrag før og under løpet. Takk til Bjørn Groven som ordnet startliste og mye annet. Eva,Kari og Håkon ordnet målgang. Tusen takk til Eirik og Milslukeren på Ullevål Stadion for premier. Og til sist kaka til Gunstein. Sjit så god! Det må bli tradisjon.

Vel møtt neste år! I mens håper vi å se noen nye fjes og kjente fjes på tirsdagsrace kl 1800 hver tirsdag i Kilen.

 

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: