K4 NM gull til OKK for 7nde år på rad

Elling, Per Christian, Lars og Thomas. Foto: Pål Strømskroken
Foto: Tom Selvik

For syvende år på rad ble det K4-gull til OKK. Per Christian Wessel, Lars Hjemdal, Elling Aronsen Oftedal og Thomas Lothe klinte til på 200 m og slo Fana. Gjennom hele løpet var det OKK og Fana som kjmepet om seieren med de andre lagene på trygg avstand bak. OKK var de raskeste og nok et K4 NM gull var sikret. Selv med brødrene Vold bortreist i Sør-Afrika har OKK et lynraskt gullmannskap!

Fanaguttene Hakeem Teland, Harald Ivarsen, Magnus Ivarsen og Daniel Salbu tok imidlertid revansje på K4 1000 m og tok gullet foran OKKs sterke menn. Igjen så var Fana og OKK i en særklasse de to sterkeste klubbene. På K2 ble det sølv til OKKs Wessel/Hjemdal på både 200m og 1000m. Igjen var det Fana som tok gullet.

Gullguttene
Foto: Pål Strømskroken

I de yngre klassene ble det knallsterk bronse til Eirik Usland-Gade på K1 200m, og i Gutter 14 padlet Rytis Sakalauskas inn til en flott andreplass. Gratulerer!

Tuva Langballe har padlet mange fine løp gjennom hele sesongen, og i Tysvær ble det en fin 6. plass på 200m. Det er liv i OKK-leiren med mange deltakere i 14-årsklassen, men det er plass til langt flere!

Les resultatene fra dagens løp her: https://racemanager.no/results/competition/56794/

På Søndag venter en spennende konkurransedag med 500 m og 5000m.

Lykke til!

 

Trener Tom Selvik tar i mot K4-gutta
Foto: Pål Strømskroken

Publisert

i

av

Stikkord: