Kajakkpoloshow under «Båter i sjøen» på Aker brygge

Oslo Kajakkpolo sitt kajakkpoloshow skapte oppmerksomhet under arrangementet «Båter i sjøen», søndag 10.09.

Oslos publikum kunne nyte en lite smak av sportsgrenen Kajakkpolo ved Tjuvholmen bro hvor OKK`s junior spillere viste fram kajakkteknikk, ballkunst og lagspill.

Sigurd Dugstad, Johannes Enger, Mikkel Blomnes og Jon Anders Berthelsen demonstrerte at miljøet i OKK har vokst mye i det siste året.

Oslofolket var nysgjerrig på kajakkshowet og noen endte til og med opp med å spille ball sammen med kajakkteamet!

«Oppvisningen var en del av Oslo Kajakklubbs mange initiativ for å vise fram denne spektakulære idretten», forteller Attilio Dell’Arte, Oppmann for Kajakkpolo. «Denne gjengen har jobbet hele sesongen og fortjente å vise fram hvor gode de faktisk har blitt! I tillegg ser vi at Kajakkpolo stadig blir mer populær i Oslo. Det at juniorspillerne deltok på arrangementet er et signal om at vi har en god framtid foran oss.»

Polo utesesongen går nå mot slutten, men aktiviteten skal fortsette hver søndag på Berger svømmehallen i Bærum. Kajakkpolo i OKK tilbys nå hele år rundt. Det er bare å nyte muligheten og ta kontakt med oppmann for å avtale en prøve.

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: