Klubbmesterskap med medaljer og pizza for OKKs ungdommer!

Tekst og foto: Tom Selvik

Ungdommens avsluttet sesongen 2017 i kjent OKK stil. Vi padlet det tradisjonsrike langløpet med enten 1600m for de aller yngste og 3200m for ungdom til senior. Vi mixet sammen k2 etter resultatene fra langløpet og spenningen er alltid stor med erfarne og mindre erfarne padlere  i lagbåt. Selveste Vegard B Jensen og Joakim Seljelid ledet til det gjenstod 15 meter men en «stokk stiv» Bull Jensen måtte gi tapt og de lå i vannet og svømte 5 meter fra målstreken. Magnus Oseid og Tobias Aschim kom som en kule og sikret seieren. Enda en tidligere sprint konge Eivind Moer og Jonatan Brøyen padlet inn til sølv Klubbmester i Senior Herre Thomas Lothe padlet inn med den nye P14 jenten Isabel til en sterk 3 plass.

Med en knall premieutdeling og god Pizza ble dette en vellykket avslutning på flatvanns sesongen for «sprint « gjengen. Vi er allerede i gang med å tenke 2018

Takk til Vegard, Eivind og Kristian og Pål for arrangementet sammen med en godt knippe foreldre.

Resultater her: Klubbmesterskap 2017 resultater


Publisert

i

av

Stikkord: