NM-gull til Per Christian og Eivind

NM-gull til Per Christian Wessel

Norgesnesterskapet for junior og senior ble avholdt 2-3 september på Gilsvann i Kristiansand. I tillegg ble Ungdomsmesterskapet i lagbåt arrangert.

OKK viser at vi har gull og medaljekandidater på alle distanser, og vi befester posisjonen ved å ha landets ledende elitegruppe for senior.

På 1000 m var knivet Jo Sondre Solhaug (Asker), Lars Magne Ullvang (Tysvær), og OKKs Amund og Eivind Vold om de fremste plassene. Jo Sondre Solhaug klarte akkurat å holde stand mot en råsterks sluttspurt fra Lars Magne og Amund. Bronse til Amund.

På 200 m ble det gull til OKKs Per Christian Wessel knepent foran Hakem Teland (Fana). Gratulerer!

Kongepokalen ble i år delt ut på 500 m. Der ble det et utrolig jevnt oppgjør mellom Amund Vold og Lars Magne Ullvang. De kjempet side om side mot mål og var et godt stykke  foran resten av feltet. Lars Magne stakk av med seieren på sin spesialdistanse, og ungutten Amund tok en sterk sølvmedalje.

På 5000 m  ble det favorittseier til Eivind Vold. Han har dominert denne distansen i Norge i flere år nå, og det var aldri tvil om at Eivind skulle vinne. Fjerde NM-gull på rad på 5000 m. Gratulerer!

NM-gull til Eivind
Sølv og bronse til Amund Vold

Det var også ungdomsmesterskap i lagbåt. OKKs Eirik Usland-Gade og Rytis Sakalauskas tok 5. plass i K2 både på 200m og 500 m. Eirik er første års ungdomspadler og Rytis er enda i 14-års klassen, så til neste år blir denne båten skikkelig farlig!

OKKs K4 i ungdomsklassen med Eirik Usland-Gade, Rytis Sakalauskas, Martin Hafstad og Casper Dege-Simonsen tok 5. plass på 200m og 6.plass på 500m!

Rytis Sakalauskas padlet også K1 i 14 års klassen, og fikk derfor svært mange løp i løpet av helgen. Det klarte han med glans, og fikk sølv på både 200, 500 og 1250 m!

Alle resultatene fra konkuransen kan leses her: https://racemanager.no/results/competition/55636/

OKK takker alle utøverne, lagledelsen (Tom og Vegard) og foreldre for flott innsats i Kristiansand!

OKK-gjengen på vei hjem

Publisert

i

,

av

Stikkord: