OKK i toppen – Gull og sølv i lagbåt NM!

Foto: Tom Selvik

Lørdag ble det gull til OKKs K4 gutter (Wessel, Hjemdal, Oftedal, Lothe) på 200 m. Søndag tok Wessel/Hjemdal gull på K2 500m. Det var herlig – gratulerer!

På K4 500m ble det et tett oppgjør mellom OKK og Fana hvor Fana snek seg foran. Det gjorde de også på K2 5000 m. Hele lagbåt NM bestod av harde dueller mellom Fana og OKK. Våre to klubber var et godt stykke foran de andre. Vi gratulerer Fanaguttene Daniel, Salbu, Harald Ivarsen, Magnus Ivarsen og Hakeem Teland med fantastisk innsats og 5 gull!

Likevel nevner vi at OKK tok K4-gull for syvende år på rad. Det må være Norgesrekord(?). Per Christian Wessel, Lars Hjemdal, Elling Aronsen Oftedal og Thomas Lothe hadde høyest toppfart da de klinte til på 200 m og slo Fana. Selv med brødrene Vold bortreist i Sør-Afrika har OKK et lynraskt gullmannskap!

Foto: Pål Strømskroken

Det var også sterke resultater blant de yngre utøverne med to knallsterke sølvmedlajer til Rytis Sakalauskas (på 200m og 500m) og to bronsemedlajer til Eirik Usland-Gade i Ungdomsklassen på de samme distansene. Begge disse OKK-padlerne har hatt en fin utvikling, og viser at de har talent til å nå langt. Vi gleder oss til å støtte dem i treningsarbeidet gjennom vinteren, og er spent på hva de kan utrette videre i padlekarrieren.

OKK-gjengen!
Foto: Pål Strømskroken

Hele OKK-gjengen gjorde en flott innsats i Tysvær. Klubben takker alle padlerne, trener Tom Selvik og oppmann Pål Strømskroken for å vise frem klubben på en god måte. Det var god stemning gjennom hele helgen, og vi håper de yngste ble inspirert av seniorenes toppresultatter.

Se alle resultatene her: https://racemanager.no/results/competition/56794/

OKK-middag etter endt konkurransedag.
Foto: Pål Strømskroken

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: