Feiring av gull i NM og planer til neste år for kajakkpolo

Det var en fornøyd og motivert gjeng som møttes torsdag 2. november kveld på OKKs styrerom for å feire seieren av NM 2017 og diskutere planer til neste år.

 

Feiringen ble åpnet av styreleder Sveinung Oftedal med en tale som skapte entusiasme og satte enda høyere ambisjoner til neste år.

«En gull i NM er alltid viktig, både for dere og for klubben, selv om i en gren som fremdeles er i utvikling i Norge», understreket Sveinung ved åpning.

«Kajakkpolo er en viktig satsing for klubben. Vi vil ha et miljø som både konkurrere på høyt nivå og tilbyr en morsom aktivitet til alle. Derfor er det viktig at dere fortsetter slikt, og jobber for å rekruttere enda flere deltakere». Styrelederen fortalte at fremtiden skinner for kajakkpolo i OKK, med store muligheter for å få en fast arena for trening, enda flere utstyr, og reise mer først og fremst til nabolandene. «Et åpent miljø der nordmenn og utlendinger treffes og går sammen, som det har vært i de siste tre årene», konkluderte Sveinung.

 

Bedre åpning kunne ikke være, og deretter ble feiring med pizza, kake og morsomme videoer fra NM i Larvik. Finalen på NM fikk sin egen video:

SE VIDEOEN HER

Planen til neste år er klar. Vi skal ha to lag, et junior og et senior, og delta i NM med begge. Vi skal reise mer til utlandet, Tyskland, Sverige eller Danmark, og vi skal støtte forbundet til å starte å jobbe med et landslag. Store planer som krever støtte fra alle i miljøet, og vil bringe OKK enda høyere i denne idretten.

Derfor er vi åpne til å ta imot flere deltakere og utøvere…ta kontakt med oss!

Attilio Dell’Arte, oppmann kajakkpolo

kajakkpolo@okk.org


Publisert

i

,

av

Stikkord: