Sluttdistanseprotokoll


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

8 kommentarer til “Sluttdistanseprotokoll”

 1. sidsel Gade avatar
  sidsel Gade

  BP: D314
  Distanse 103

 2. Hilde Lundgaard avatar
  Hilde Lundgaard

  jeg har padlet 138 km denne sesongen

 3. Hans Arnold Rørholt avatar
  Hans Arnold Rørholt

  Jeg har vært skadet i høyre hånd etter et fall på tennisbanen. Ble operert 14. august, var deretter gipset i 8 uker og går nå til fysioterapi for opptrening. Skal til kirurgen for kontroll 9. januar. Kunne dessverre ikke være med på bestilt padleferie i Hellas. Trodde jeg skulle ha fått padlet lengre enn 110 km i år, men det holder vel uansett til minstekravet.

 4. Erling Eliassen avatar
  Erling Eliassen

  Hei,
  Jeg er, som flere, litt usikker på nummeret på båtplassen min, men skrev 315. Håper det ikke blir krøll.

 5. Asbjørn Henriksen avatar
  Asbjørn Henriksen

  Husker ikke båtplass. håper det går greit.

 6. Malin avatar
  Malin

  Hei,
  Jeg viser til telefonsamtale om fritak for distansekrav 2017 (for å beholde båtplass), og oversendt legeerklæring på post commotio syndrom ( senfølger av hjernerystelse etter ulykke desember 2016. Satser på bedring og god sesong igjen fra 2018. Malin

 7. Espen Laeng avatar
  Espen Laeng

  Hei,

  JEg er også usikker på min plass, men den var opprinnelig F-316. Men jeg fikk en henvendelse av en person som ville bytte med meg for å få en plass lenger ned da han hadde en rel tung båt. Etter dette er jeg useikker på mitt plassnummer dessverre, Beklager dette!

  Espen

 8. Jo Hov avatar
  Jo Hov

  Jeg førte opp båtplass 169, som jeg tror jeg husker. Men jeg kan huske feil