Sluttdistanseprotokoll

nov 20th, 2017 | By | Category: Nyheter, Redaksjon

8 Comments to “Sluttdistanseprotokoll”

 1. sidsel Gade sier:

  BP: D314
  Distanse 103

 2. Hilde Lundgaard sier:

  jeg har padlet 138 km denne sesongen

 3. Hans Arnold Rørholt sier:

  Jeg har vært skadet i høyre hånd etter et fall på tennisbanen. Ble operert 14. august, var deretter gipset i 8 uker og går nå til fysioterapi for opptrening. Skal til kirurgen for kontroll 9. januar. Kunne dessverre ikke være med på bestilt padleferie i Hellas. Trodde jeg skulle ha fått padlet lengre enn 110 km i år, men det holder vel uansett til minstekravet.

 4. Erling Eliassen sier:

  Hei,
  Jeg er, som flere, litt usikker på nummeret på båtplassen min, men skrev 315. Håper det ikke blir krøll.

 5. Asbjørn Henriksen sier:

  Husker ikke båtplass. håper det går greit.

 6. Malin sier:

  Hei,
  Jeg viser til telefonsamtale om fritak for distansekrav 2017 (for å beholde båtplass), og oversendt legeerklæring på post commotio syndrom ( senfølger av hjernerystelse etter ulykke desember 2016. Satser på bedring og god sesong igjen fra 2018. Malin

 7. Espen Laeng sier:

  Hei,

  JEg er også usikker på min plass, men den var opprinnelig F-316. Men jeg fikk en henvendelse av en person som ville bytte med meg for å få en plass lenger ned da han hadde en rel tung båt. Etter dette er jeg useikker på mitt plassnummer dessverre, Beklager dette!

  Espen

 8. Jo Hov sier:

  Jeg førte opp båtplass 169, som jeg tror jeg husker. Men jeg kan huske feil