OKKs julehilsen: Sikker vinterpadling!

Inn mot julehøytiden og årsskiftet kan vi se tilbake på et godt år i Oslo kajakklubb. Klubbens visjon er å fremme padleglede for alle. Det har virkelig vært et aktivt år med stor padleglede i alle gruppene i klubben.

Den største enkelthendelsen for klubben er at Byrådet har vedtatt å bygge ro- og padlebane i Bestumkilen, at igangsettelsestillatelsen er gitt og byggingen er i gang. Over 30 millioner kroner skal Oslo Kommune bruke for å gi oss en ro- og padlebane i 2018.

Vinteren er her, og vi vil sterkt oppfordre alle vinterpadlere til å ta sikkerhet på alvor slik som redningsvestpåbud, riktig bekledning, lys, padling nær land og sammen med andre. Om uhellet er ute, er det ikke mange sekundene man holder ut i vannet uten tørrdrakt og ullundertøy. Med god sikkerhet, kan det bli mange fine padleopplevelser i vinterhalvåret også!

 

Med dette rettes en stor takk til alle som padler i, hjelper til, heier på og støtter Oslo Kajakklubb for innsatsen i 2017.

Vi ønsker alle en riktig god jul, og et godt nytt år!

 

På vegne av OKKS styre,

Sveinung Oftedal

Styreleder

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: