Terminlista 2018 for Havpadlergruppa er klar

Aktivitetslederene i Havpadlergruppa var samlet på klubben 1. februar for å planlegge kommende sesong. Det ble en fullpakket terminliste med masse turer og aktiviteter.

Det kan fortsatt bli endringer i turopplegg, men datoene er satt selv om det også her kan komme justeringer. Årets sommertur første uka i august planlegges til Smøla. Ellers blir det vårsamling på Hvasser som vanlig, aktivitetsledersamlinger for å øke kompetansen, fyrtur, tur til Håøya og mye mer. Ta en titt på terminlista og før arrangementene inn i kalenderen din.

Lenke til terminlista

Ellers oppfordrer vi  alle til å arrangre private turer og komme seg på vannet så ofte som mulig. Om du har forslag til klubbturer som ikke står på terminlista, eller ser noe i lista som er feil, ta kontakt.

Harald, Oppmann Hav


Publisert

i

av

Stikkord: