Lurer du på om padlekurs er noe for deg?

OKK opplever en økende etterspørsel etter kurs og har et tilbud til deg enten du er helt fersk eller har padlet en del tidligere. Fordelen med å ta kurs er at man lærer ting mye fortere enn om man skal prøve seg frem på egen hånd. Og så lærer man ofte ting man ikke visste ville være nyttig kunnskap. Vi anbefaler padlere på alle nivåer å ta kurs. Det er en morsom og effektiv måte å bli bedre på. Og så er det sosialt og hyggelig, og en fin måte å bli kjent med nye mennesker på. Vi ser stadig at nye vennskap knyttes på våre kurs.

Hvilke kurs tilbyr OKK?

Hovedvekten av våre kurs er NPF sine våttkort kurs, men vi tilbyr også andre typer som for eksempel kurs i rulle, fremdriftsteknikk og SUP. Nytt i år er at surfski blir egen gren i NPF, og OKK vil ila sesongen tilby våttkort kurs i surfski.

Hvem bør ta kurs i padling, er det nybegynneren, eller må man ha erfaring?

OKK har kurs for padlere på alle nivåer. Er du helt fersk kan du ta Introduksjonskurs eller Grunnkurs Hav for eksempel. Har du padlet en del, men ønsker et dypdykk i havpadlingens tekniske ferdigheter tar du Teknikkurs Hav. Vi har et veldig bra kurs i ren fremdriftsteknikk. Dette kurset henvender seg til padlere på alle nivåer, enten du er havpadler som ønsker å komme deg mer effektivt fremover, eller du er ivrig mosjonist som ønsker å finpusse teknikken fram mot neste løp. Her får du individuell oppfølging på ditt nivå.

Må man ha masse utstyr for å padle?

OKK fornyer båtparken jevnlig og tilbyr alltid det siste innen utstyr til sine kursdeltagere. Når du melder deg på kurs hos oss trenger du kun å ta med personlig bekledning og evt mat og drikke til de lange øktene.

Hva er fordelen med å ta kurs i OKK?

Fordelen med å ta kurs i en klubb som OKK er at du har et miljø å padle på tur og trene i også etter at kurset er ferdig. OKK har padlere i alle aldre og på alle nivåer så det finnes stort sett padleselskap til alle som ønsker det.

Må det være fint vær for å padle?

I OKK padles det i all slags vær til alle årstider. Du vil bli overrasket over hvor lunt og behagelig, og ikke minst gøy, det er å sette seg ned i en kajakk og padle av gårde i ordentlig ruskevær. Med riktig kunnskap og utstyr finnes det nesten ikke dårlig padlevær.


Publisert

i

av

Stikkord: