Bli med på stormønstring av padlere søndag 3. juni: Okk – Tjuvholmen

Ved Skrurven utenfor Sjøfartsmuseet møter vi de andre padlerne før vi setter kursen mot Tjuvholmen.

Sett av søndag 3. juni og bli med på en stormønstring av padlere i Osloområdet – “Oslofjordløpet”. Vi vi padler inn til Tjuvholmen hvor arrangementet «Havnelangs» arrangeres. Åpent for både tur- og havkajakker. Ingen tidtaking.

Vi padler i samlet flokk med avgang fra Okk-brygga kl. 11.30. Da har vi god tid før vi møter andre padlere  fra de andre klubbene ved Skrurven (utenfor Sjøfartsmuseet) kl 13.00 (etter ca 5 km).

(Har du lyst til å bli med er det fint om du registerer deg her, men dette er ikke noe krav!)

Deretter fyller vi fjorden med padlere inn til Tjuvholmen – og tar kajakkene opp på på land på en flytebrygge ved Bølgen & Moi (altså ikke ved Astrup Fearnley som tidligere annonsert)

Her blir det litt underholdning, blant annet skal vi ta imot «Rowegians», fire jenter som har rodd over Altanterhavet på 36 døgn fra La Gomera til Antigua, tale ved ordføreren Marianne Borgen kl 14.00 etc og konsert. Alle som deltar får en pin ++ og blir med i trekningen av utstyr. Etter en liten time returnerer vi.

Dette kan bli et morsomt stunt og en fin markedsføring av sporten vår. Vi satser på sakte padling slik at så mange som mulig kan delta, men du må ha gjennomført en tur på tilsvarende lengde (ca 12 km) tidligere.

Havpadlegruppa planlegger for øvrig overnatting i telt på Vassholmene fra lørdag til søndag for de som ønsker å lage en litt lengre tur ut av dette. Se informasjon om dette under “Turer havpadling” i høyremenyen, eller følg denne lenken.

Mvh. Harald, Oppmann HAV


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Bli med på stormønstring av padlere søndag 3. juni: Okk – Tjuvholmen”

 1. Isabel avatar
  Isabel

  Hei
  Er det bare å møte opp eller må man registrere seg for å delta den 3. juni

  Mvh

  Isabel