Medaljer til OKK-ungdommene i sesongåpningen

Tre gull til Marlene Tønnesen!

Skrevet av Tom Selvik.

Ungdomspadlerene Marlene Tønnesen og Eirik Usland Gade ble de som hentet medaljene under helgens offisielle sesongåpning på Vestlandet. Marlene gjorde rent bord med Gull på alle tre k-1 distansene, svært sterkt padlet. Eirik sikret 2 bronsemedaljer, og 1 sølvmedalje på spesial distansen k-1 500m. Eirik viste dermed svært god fremgang fra 2017. Vi gratulerer dem begge!

Eirik Usland Gade på pallen!

Tysvær har hatt frimerke på å arrangere den første cupen de siste årene og OKK stilte med godt blandet lag under helgens regatta. Våre beste senior utøverne forbereder seg til World cup neste helg og noen andre OKK`ere var opptatt med konfirmasjon.

Mange var spent på å måle krefter etter en lang vintersesong. Gledelig er det at fremgangen er upåklagelig stor for alle våre deltagere. På 500 m søndagen var det en god del motvind og da blir den store framgangen fra året før noe tøffere. Haakon Hafstad i G14 perset med 5,5 sek på 200m og Joackim Seljelid med 4 sek i samme klasse. Gutta ble nr 1 og 2 i B finalen av 27 utøvere totalt.

Rytis Sakalauskas perset med 2 sekunder på 200m og nykommer Haakon Stene med hele 9,5 sekunder. 1 sekund er ca 4-5 meter avhengig av fart. Rytis fikk en fin 6 plass i A finalen på 200m.

I Juniorklassen har Magnus Dag Oseid vist formidabel fremgang etter vinterens gode trening. Han perset med hele 20 sekunder på 1000m. Martin Hafstad fikk også sitt gjennombrudd på 1000m i juniorklassen. Den unge senior Thomas Lothe kjørte også sterkt på 1000m på tiden 3,48 og dette er over 10 sekunders fremgang fra 2017.

Thomas Lothe

Vi takker familien Helge og Vibeke Hafstad for kjøring, mat og heroisk innsats i helgen. Jan Børge Usland deltok også som medhjelper. Trenerne Vegard Bull Jensen og Tom Selvik gleder seg til neste «happening» nemlig Nc2 der selveste OKK er arrangør.

Alle resultater: https://racemanager.no/no/resultater/stevne/128115/


Publisert

i

av

Stikkord: