Sesongåpning i strålende sol

Alle foto: Christin Aronsen

Vårsola varmet under sesongåpningen 2018. Gamle og nye OKK-fjes hadde møtt opp for å markere sesongåpningen med de tre faste innslagene – Flaggheising klokka 12.00, styreleders tale og kaffe, kaker og småprat.

OKKs eliteutøvere slapper av.

I talen ble det lagt vekt på at OKK i sin 87nde sesongåpning er en livskraftig klubb som bygger på tradisjon og fornyelse. Vi skal fremstå som en åpen og inkluderende klubb som alltid skal være hyggelig å komme til. Også i år fornyer vi oss med bryggeutvidelse, nye dusjer og ikke minst etablering av ro- og padlebane. «Bli med!» ble lansert som årets slagord. Bli med på tur, på trening, på kurs, på dugnad, på OKKs arrangement. Bli med og skap et godt klubbmiljø!

Og så var sesongen 2018 offisielt åpnet. Ha en herlig sesong!

Erik Rønning og Bjørn Slapø nyter vårsola


Publisert

i

av

Stikkord: