World Cup: Sølv til Eivind – bronse til Amund!

Medaljebrødrene Vold! Foto: Landslagssjef Rasto Kuzel (takk!)

Det er utrolig sterkt at både Amund og Eivind Vold fikk medlaje på K1 5000 m. Supersterke Max Hoff vant etter å kjempet hardt med Eivind.

Bilder finnes på padlelandslagets instagramkonto @padlelandslaget

Brødrene Vold etter medaljeløpet! Vi har stjålet bilde fra @padlelandslaget (Takk til Eirik og Rasto!)

De to World Cup stevnene (Szeged og Duisburg) kan oppsummeres slik:

Amund Vold har virkelig tatt steget opp til et internajonalt elitenivå og var svært nær a-finalene både på K1 1000m og K1 500m. Det er små marginer som gjør om det blir stang inn eller stang ut. Det ble fire B-finaler for Amund, men vi er imponert over hvor råsterkt han kjørte semifinalene sine. Amund er bare 20 år, og han har helt klart tatt steget opp blant den internasjonale eliten.

Eivind Vold og makker Lars Magne Ullvang (Tysvær) fikk en kjempesterk 6. plass på K2 1000m under World Cup 2. Det blir spennende å følge dette radarparet fra juniortiden videre. Denne K2-kombinasjonen har potensiale!

Lars Hjemdal sine beste prestasjoner kom i K4 hvor det ble en B-finale under World Cup 1. Med litt finpussing kan Norges K4 gå enda bedre, og det er tett mellom båtene, så det er muligheter å klatre!