Bronse til Eivind i EM!

EM-pallen K1 5000m. Gull: Hoff – Sølv: Piementa – Bronse: Vold
Foto: Lars Hjemdal
Eivind i grønn båt – her i følge med russerens Chervov som Eivind slo til slutt

Eivind Vold (OKK) padlet inn til en råsterk 3. plass på K1 5000m under EM i Beograd søndag 10. juni. Igjen viste Eivind at han er en av verdens aller beste 5000m padlere. Han kommer godt ut i et stort startfelt, og plasserer seg klokt underveis i tetgruppen. Tyske Max Hoff vant foran Fernando Piementa (Portugal). Disse to har vært med å dominere internasjonal padling de siste årene, så er dette et utrolig sterkt resultat.

Løpet var dramatisk da Aleh Yernia (Hviterussland) ble disket for å ha kjørt inn i Eivind. Eivind la godt plassert på bølgen til Max Hoff da Aleh Yurenia kjørte inn i Eivind bakfra som skråstilte Eivind som da ble dratt mot Piementa, og dette medførte at Max Hoff kunne rykke. yurenia ble disket uten at Norge la inn protest. Det gjorde imidlertid Hviterussland etter disken.

Dette la Max Hoff ut på sin instagramkonto @wassermaxe.hoff

Resultatlista EM K1 5000m:

Alle resultatet fra EM kan leses her: http://www.europecanoeevents.com/live-results?gmt=2&gmt2=-120

Foto: Lars Hjemdal
Obligatorisk Selfie…
Foto: Lars Hjemdal

Yes!
Foto: Lars Hjemdal

 


Publisert

i

av

Stikkord: