Full fart på Tjuvholmen!

Unge or raske padlere på Oslo Kajakksprint 2018

Alle foto: Anine Lundh

To av Norges internasjonale padlehåp gikk til topps i Oslo Kajakksprint 2018. Maria Virik (Bærum KK) tok en favorittseier i dameklassen og Amund Vold (OKK) seiret i et jevnt finaloppgjør mot Fanas lynraske Magnus Ivarsen.

Det er tre ting som er viktig med Oslo Kajakksprint. 1) Vi får vist frem padlesporten midt i folkehavet på Tjuvholmen, 2) Utøverne må være bevisst på at sprint er en viktig del av padling, og 3) Utøverne får kjempe om pengepremier.

I år var de tre beste:

Damer: 1) Maria Virik (Bærum KK), 2) Kristine Amundsen (Bærum KK), 3) Thea Røsten (Strand KK)

Herrer: 1) Amund Vold (OKK), 2) Magnus Ivarsen (Fana KK), 3) Lars Hjemdal (OKK)

Les alle resultatene her: Resultater Oslo Kajakk sprint 2018

Kristine, Maria og Thea
Magnus, Amund og Lars

Pengepremiene som ble delt ut kommer godt med til hardt satsende padlere. OKK ønsker å takke Oslo Water Games ved Mikkel Thomessen og Paal Lien for støtten, og Knut Fredrik Horn for hjelp under arrangementet. Takk også til NPFs sportssjef Eirik Verås Larsen for god hjelp, og ikke minst til alle utøverne som sørget for et flott show i sommersola på Tjuvholmen.

Vi sees igjen til neste år!

 

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: