Rytis Sakalauskas til Olympic Hopes

For et par år siden kom padletalentet Rytis Sakalauskas til OKK for å utvikle seg videre som padler. Det har han virkelig gjort, og han bidrar til også til et godt miljø i ungdomsgruppen. Rytis sine foreldre er fra Litauen, og Rytis er nå der på treningsleir. Han har også deltatt i et viktig stevne i Litauen, og da vi sendte en melding for å høre hvordan det gikk, fikk vi følgende gladmelding:

«Jeg padla en cup i Litauen som var veldig viktig for meg og der hadde man  mulighet til å bli kvalifisert til Olympic Hopes som kommer til å bli i Piestany (Slovakia) den  14-16 September. Jeg deltok i K1 1000m og 200m og padlet mot 2002-2003 klassen som var veldig spennende. Når jeg padla 1000m finalen, så fikk jeg veldig god start og kom meg ut nesten først av alle, jeg begynnte å sette opp tempoen til max fra sånn ca 400m igjen til mål, når det vår kansje 50m igjen så var jeg helt dø og når jeg padla forbi mål så tenkte jeg: ja jeg greide det, og fikk tid på 04:08:487. På Søndag så padla jeg 200m finale og greide å komme meg først foran 2 menn som var 1 år eldre enn meg, tiden på 200m finalen ble 00:42:218 som er min Personal Best. Jeg er veldig fornørd hva jeg fikk til og gleder meg veldig til å padle i Olympic Hopes.»

Dette sies om Olympic Hopes: «The Olympic Hopes regatta is recognised as one of the pinnacle International Canoe Sprint events for under 15, 16 & 17 athletes. It is expected the best under 16 paddlers in the world, representing over 35 countries will be in attendance, therefore providing an exceptional high-level competition for the best under 16 athletes.»

OKK gratulerer Rytis, og vi vet at dette er en skikkelig inspirasjon!

Rytis Sakalauskas til topps i Litauen


Publisert

i

,

av

Stikkord: