SØLV til Amund i U23-EM

Amund Vold (OKK)

Foto: Christin Aronsen

Amund Vold (OKK) padlet i dag inn til en utrolig flott sølvmedalje i U-23 EM

I sterk konkurranse fra Belgias Artuur Peters og fjorårsvinner Oleh Kukharyk fra Ukraina kjempet 20 år ganle Amund Vold om medalje helt inn til mål. Det endte med sølv!! kun et tiendel fra gullet. Dette er faktisk Norges beste resultat på distansen (i U-23) gjennom tidene! OKK gratulerer!

På søndag 1. juli padlet Amund finale på 500m. Det ble også et utrolig tett oppgjør. Amund ble nr. 4. Knepent slått av Jacub Zavrel fra Tsjekkia. Han er fjorårets senior Europamester med verdens beste tid på 500 m. Vinneren av dagens 500m Oleh Kukharyk (Ukraina) fikk sølv i senior EM tidligere i år. Amund er absolutt med i det internasjonale toppskiktet. Det var bølger og medvind i dag. Vi gratulerer Amund med nok en sterk prestasjon

Les alle resultater her:http://www.europecanoeevents.com/live-results?gmt=2&gmt2=-120

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: