Ny Bronse til Amund i U23 VM!

Amund Vold (OKK)

OKK gratulerer Amund med nok et fantastisk resultat!

Kommentar fra trener Tom Selvik: «Det var SVÆRT sterkt. Dødt løp om sølv han kjørte veldig sterkt fra 250-400 tapte litt mot slutten. Han er den eneste i VM nå U23 av alle som tar medalje både på 500 og 1000m ,,,det sier litt. Også historisk for Norge første gang med 2 mesterskapsmedaljer i VM . Han hevet seg også fra EM hvor det ble 4 plass, og flere sterke padlere er med her i U23VM. Knall i padden👍»

Skjermbilde fra premieseremoni:

Bilde fra løpet. Amund er i bane 3 (bane 1 er lengst borte)

Link til alle resultater her: http://www.results.imas-sport.com/imas/regatta.php?competition=wettkampf_184

Alle løp kan sees her: https://www.canoeicf.com/

Maria Virik (Bærum KK) tok en svært sterk bronsemedalje på K1 1000m på fredag, og på 500m i dag (søndag) vant hun B-finalen. Hun er første års senior, og har alt vist at hun er en padler som har potensiale til å nå helt opp i verdenstoppen. Gratulerer!

Også den norske junior K2 på damesiden med Thea Røsten (Strand) og Elise Erland (Tysvær) gjorde et godt mesterskap med 6. plass i B-finalen.

OKK gratulere de norske utøverne og NPF med et flott mesterskap!

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: