OKK Sommerleir i strålende sol

Det var mange glade og fornøyde barn å se på brygge i Oslo Kajakklubb i uke 26. I strålende sol og stort sett bra vindforhold fikk 27 barn i alderen 9-14 lært seg mye om kajakkpadling. Men først og fremst var det mest lek og gøy med kajakk som var hovedfokus.  Mange hadde aldri padlet før og fikk for første gang bekjentskap med padling. Alle fikk prøvd ulike kajakker, polo kajakker, racer og SUP brett (Stand Up padling). Det ble lagt vekt på mye fritid til å gjøre valgfrie aktiviteter. Mandag gikk mest ut på å bli kjent med hverandre og vant med kajakk og orientering på vannet for de som ikke var sjøvante. Til stor begeistring ble lunsjen tilbrakt på brygga med grilling av pølser og hamburgere. Onsdag ble det organisert felles kajakktur til Bygdøy Sjøbad med bading på stranda.  Torsdag ble det ”langtur” rundt Killingen, noe som kan være utfordrende nok for de minste. Fredag ble det mye bading og lek på brygga.  Det hele ble avsluttet med utdeling av premier, blant annet for flinkest til å rydde og pizza på brygga. Sommerleiren ble ledet av erfarne padlere og trenere i OKK, Kristian Jørgensen, Jens Christian Landmark og Ernst Leinum.

    

Sommerleiren er et viktig bidrag i arbeidet med rekruttering, inkludering og økt mangfold. OKK takker Oslo Idrettskrets for bidrag til gjennomføring av Sommerleir i klubben. Vi ser frem til en ny uke med mange forventningsfulle barn i august.

    


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “OKK Sommerleir i strålende sol”

  1. Bergur Olafsson avatar
    Bergur Olafsson

    Veldig bra gjennomført OKK !