VM-bronse til Eivind Vold!

Etter en helt utrolig sterkt løp tok Eivind Vold bronse på K1 5000m i VM. Norge har ikke tatt medalje i VM siden Eirik Verås Larsen i 2011.

Startfeltet var utrolig sterkt, og Eivind kom godt ut. Han tok ledelsen sammen med Fernando Pimenta, og lå hele tiden i tetgruppa som vekslet mellom å være 4 og 6 padlere.

Fernando Pimenta (Portugal) tok gull, Rene Holten Poulsen (Danmark) tok sølv, og en fortjent bronse til Eivind!

Det ble jurymøte, og det var usikkert om Eivind ville overleve den siste bøyepasseringen. Sterke padlere som Max Hoff (Tyskland) og Aleh Yurenia (Hviterussland) ble disket.

Resultatlista er her:

Også Lars Hjemdal og Hakeem Teland gjorde et sterkt løp i dag ved å bli nr 2 i B-fianlen i K2 500m. Det er vi absolutt fornøyd med og de ble totalt nr 11 i VM på denne distansen. Også Lars Magne Ullvang ble nr 11 på K1 1000m, og gjennomførte en meget sterk konkurranse.

K2 1000 m med Amund Vold og Jo Sondre Solhaug hadde en meget god semifinale, og var svært nær å kvalifisere seg til A-finale, men det holdt akkurat ikke. I B-finalen fikk de ikke helt opp samme fart, og ble nr 4.

Nå ser vi sporen til et meget godt norsk lag i padling, og OKK-padlerne er absolutt med på å skape en spennende fremtid for norsk padling.

Gratulerer til laget, og gratulerer med bronse til Eivind!


Publisert

i

av

Stikkord: