NM-kongen Amund Vold!

K1 5000m: Amund vold (OKK) gull – Lars Hjemdal (OKK) sølv – Magnus Ivarsen (Fana) Bronse

Alle foto: Tom Selvik

Amund Vold (OKK) kom hjem fra VM i Portugal på mandag, og har brukt uken på å omstille seg fra K2-padling til å finne K1-følelsen igjen. Han synes selv at han ikke har klart det godt nok, men klinket til med NM-gull på 200m, 500m og 5000m. I et beinhard duell med Lars Magne Ullvang (Tysvær) på 1000m ble Amund knepent slått, og Kongepokalen gikk dermed til Lars Magne. Begge to fikk knallsterke tider. OKK gratulerer Ullvang!

Se alle resultater her: https://racemanager.no/no/resultater/stevne/198950/

På 5000m ble det dobbelt OKK med Lars Hjemdal på sølvplass. Et sterkt løp av Lars som leverte en god NM helg på alle distanser

Eivind Vold startet ikke på 5000m da en litt ruskete hals ikke skal få ødelegge for maraton VM til helgen.

OKK kan også si seg meget godt fornøyd med prestasjonene i de andre klassene. I juniorklassen padlet Victoria Wang svært godt, og både Eirik Usland-Gade og Magnus Oseid kan si seg godt fornøyd med NM-prestasjonene i juniorklassen.

I UM lagbåt stilte OKK med Tuva Langballe og Idunn Thorsdottir. De fikk en flott 4.plass på K2 200m som beste resultat. Gratulerer!

Hovedtrener Tom Selvik rapporterer også om glade og fornøyde OKK-padlere som deltok i Norgescup i gutter 14 år. Vi håper konkurransen inspirerer til sterk treningsinnsats!

200m
500m

 


Publisert

i

,

av

Stikkord: